TRAINING EN COACHING

nlp opleidingen en coaching

NLP trainingen bij Vitality Solutions in Den Haag

Bij Vitality Solutions volg je de officiële internationaal erkende NLP Practitioner opleiding en het vervolg, de NLP Master Practitioner opleiding, met de kwaliteitszegel van The Society of Neuro-Linguistic Programming - Richard Bandler. Dr. Richard Bandler is de mede-grondlegger van NLP. Elk van deze opleidingen duurt negen dagen. Aan het einde van beide opleidingen wordt, indien volledig gevolgd, aan je het internationaal erkende certificaat van The Society overhandigd, dat door Dr. Bandler persoonlijk is ondertekend. Bij iedere opleiding is het handboek van The Society inbegrepen.

Vaak word ik gevraagd naar een praktische training voor coaches. Als gecertificeerd coach-trainer bied ik een praktijkgerichte training aan. Voor nieuwe coaches én een kort en intensief programma voor coaches die hun vaardigheden willen verbeteren, opfrissen of nieuwe coachingmodellen willen toepassen. De gecertificeerde internationale NLP coach-opleiding bestaat uit twee onderdelen: Coaching fundamentals en Coaching practices. Neem contact op voor meer informatie.

nlp verdiepingsavonden

Voor gecertificeerde NLP Practitioners, Master Practitioners, NLP coaches en NLP trainers zijn er regelmatig verdiepingsavonden, waarop gedurende het eerste deel met een specifiek onderwerp geoefend wordt en in het tweede deel vragen worden beantwoord. Voertaal: Engels. Tijdstip: 19.30-21.30uur. Locatie: Korte Lombardstraat 6, 1e etage. Contributie: EUR 15,00. Contact ons voor meer info.