NLP coach opleiding

nlp coach opleiding

Gecertificeerd NLP Coach™ volgens de standaard van The Society of NLP

VOOR WIE?

Na het succesvol doorlopen van de NLP Practitioner en de NLP Master Practitioner (verplicht), ben je na de NLP Coach opleiding internationaal Licensed NLP coach™ van The Society of Neuro-Linguistic Programming van Richard Bandler.

WAT LEER JE?

Het boeiende vak van Coach met de kennis en tools van NLP. Dit is een zeer krachtige combinatie. Bij coachen gaat het om het weten stellen van de juiste vragen. Met NLP heb je geleerd de juiste vragen te stellen! Verder professionaliseren in NLP kan nu met de praktische, internationaal gecertificeerde NLP Coach-opleiding. Deze sluit aan op de NLP Master Practitioner opleiding. Je krijgt als deelnemer specifieke coaching tools aangereikt om veranderingsprocessen te versnellen bij je cliënt. Hier worden de vaardigheden van een NLP Master Practitioner verrijkt met aanvullende instrumenten, zodat je nog efficiënter resultaten behaalt.

Het trainingsprogramma bestaat uit vijf á zes dagen (afhankelijk van het aantal deelnemers, maximaal acht) en wordt in twee modules gegeven:

Module 1: Coach principes

Module 2: Coach praktijk

Onderwerpen:
De vraag achter de vraag en niet denken in oplossingen voor anderen
Wat hebben waarden voor betekenis en hoe sluiten deze aan op onderwerpen van de hulpvraag?
Welke rol spelen ze binnen het probleem dat de cliënt ervaart, al dan niet in relatie tot de ander?
Meta-Model: de kracht van taal in combinatie met het NLP model voor het generen van verandering
Lezen van lichaamstaal zonder te interpreteren, analyseren zonder te etiketteren
Inzicht krijgen in de drijfveren en motivaties van je cliënt
Groei- en doelmodellen in praktijk omzetten
Converserend coachen, op natuurlijke wijze
De verschillen tussen een coach en een consultant
Praktijk oefenen met real life coachingscliënten met constructieve feedback van de cliënt, de trainer en de andere deelnemers
De eerste zakelijke stappen voor het starten van je eigen coachingspraktijk

HOE?

Zoals gebruikelijk bij de NLP-opleidingen train je in deze opleiding uitgebreid met coachingstools, terwijl je je zintuiglijke waarneming nog meer verscherpt en je nog meer vervaardigt in het uitdagen van Meta model 'taalovertredingen' en het stellen van scherpe doelen.

'The proof is in the pudding': tijdens de tweede module ga je volop oefenen met echte coachingscliënten en ontvang je uitgebreid feedback vanuit verschillende perspectieven: de coachee, de trainer en de andere deelnemers. Ook besteden we aandacht aan hoe je je eigen coachingspraktijk opstart.

prijs?

Module 1: EUR 725,00 (excl. 21% btw)
Module 2: EUR 425,00 (excl. 21% btw)

N.B. De modules kunnen ook los van elkaar genomen worden. Voor degenen die niet eerst de NLP Practitioner en NLP Master Practitioner opleiding doorlopen en op zoek zijn naar een praktische coach-opleiding met NLP of die hun coachingsvaardigheden willen opfrissen, is deze praktijkgerichte training uiteraard zeer geschikt. Deze deelnemers ontvangen per module een certificaat van deelname van Vitality Solutions.

COMBI-AANBIEDING:

We hanteren een speciaal combi-tarief voor de drie opleidingen NLP Practitioner, NLP Master Practitioner en NLP Coach samen. Besluit om internationaal gecertificeerd NLP Coach in 22 dagen te worden en geniet van een voordelig tarief! Mail aan: info@vitality-solutions.com of bel: 06-11 448 990 voor meer informatie.

waar?

De opleidingen en workshops vinden plaats in een voormalig schoolgebouw in hartje Den Haag. Dit is gemakkelijk bereikbaar per fiets, auto en openbaar vervoer. Zie kaart. Naast het gebouw is gratis parkeerruimte beschikbaar indien men tijdig aanwezig is. Betaald parkeren is mogelijk aan de straat of in nabijgelegen parkeergarages.


wanneer?

Registreer je nu voor de NLP Coach opleiding!

Start: April 2021
Lesdagen: 3 theoriedagen, april 2021 (n.t.b.). 3 paktijkdagen: april 2021 (n.t.b.)
Lestijden: 10.00-17.00
Zaal open: 9:30
Certificatiedag: april/mei 2021
Taal: Nederlands en Engels