NLP MASTER PRACTITIONER

nlp master PRACTITIONER

Licensed Master Practitioner of Neuro-Linguistic Programming®

VOOR WIE?

Deze achtdaagse opleiding is een verdieping van wat je in de NLP Practitioner hebt geleerd. Je leert te model-leren, het leggen van de basis voor jouw eigen unieke vaardigheden. Je zult subtieler andere mensen kunnen 'lezen', je linguïstische technieken zullen worden verfijnd, je leert alles over het herkennen van interne strategieën, de essentiële hypnose-techniek wordt je bijgebracht.

WAT LEER JE?

Het beheersen van de Milton taalpatronen - Meta-programma's: het leren herkennen van de denkstijlen van jezelf en anderen - vergroten van zintuiglijke waarneming en deze op nieuwe manieren leren inzetten - hypnotische inducties en toepassen van hypnose - optimaliseren van interne strategieën - effectief en krachtig gebruik van metaforen - overtuigingskracht door middel van Sleight of Mouth - elegant communiceren

HOE?

De lessen zijn interactief en dynamisch. Het geleerde wordt in de les meteen toegepast door middel van live demo's en zelf ervaren. Aangezien de groep uit maximaal tien deelnemers bestaat, is er veel persoonlijke aandacht, binnen een vertrouwde omgeving. Oefenen in de praktijk van het geleerde blijft uiteraard aan de orde, want dit is de beste manier om een Master in NLP te worden. Je gaat aan de slag met een modelleer-opdracht, die je aan het einde van de opleiding voor de groep presenteert.

Het handboek voor de Master Practitioner opleiding van The Society of Neuro-Linguistic Programming™ ontvang je bij aanvang van de opleiding.

prijs?

€ 1.995,00 (excl. BTW 21%).

10% korting van toepassing bij gelijktijdige inschrijving van een medecursist of meerdere andere cursisten (op één factuur).

Bij de opleiding zijn inbegrepen het internationale certificaat persoonlijk ondertekend door NLP co-creator Dr. Richard Bandler, het officiële handboek en lesmaterialen, lunch, koffie en thee. Je hebt al de Licensed Practitioner of Neuro-Linguistic Programming® opleiding bij Vitality Solutions gevolgd? Dan kun je deze vervolgopleiding tegen gereduceerd tarief volgen. Je kunt ook contact opnemen om een betaalplan te bespreken.

Veel werkgevers vergoeden de NLP opleiding voor hun werknemers in het kader van persoonlijke ontwikkeling of communicatie. Het is de moeite waard om dit met je leidinggevende te bespreken. Verder zijn opleidingskosten in Nederland fiscaal aftrekbaar. Vraag hiernaar bij je belastingconsulent of de Belastingdienst.

waar?

De opleidingen en workshops vinden plaats in een voormalig schoolgebouw in hartje Den Haag. Dit is gemakkelijk bereikbaar per fiets, auto en openbaar vervoer. Zie kaart. Naast het gebouw is gratis parkeerruimte beschikbaar indien men tijdig aanwezig is. Betaald parkeren is mogelijk aan de straat of in nabijgelegen parkeergarages.


wanneer?

Registreer je nu voor de herfstopleiding NLP Master Practitioner!

De achtdaagse Master Practitioner opleiding is verdeeld over drie modules:

Start: Vrijdag 9 oktober 2020
Lesdagen: 9,10 en 11 oktober. 6,7 en 8 november. 28 en 29 november.
Lestijden: 10.00-17.00
Zaal open: 9:30
Certificatiedag (aansluiten aan het presenteren van modelleeropdracht): zondag 29 november
Taal: Nederlands