nlp PRACTITIONER

Licensed Practitioner of Neuro-Linguistic Programming®

Geïnteresseerd in de NLP Practitioner opleiding voor jouw team of bedrijf?

Voor meer informatie, stuur een mail aan: info@vitality-solutions.nl

Bellen kan ook: 06 - 11 448 990


VOOR WIE?

De NLP Practitioner opleiding wordt al decennialang wereldwijd beschouwd als de beste en meest complete training in persoonlijke ontwikkeling. Ze is geschikt voor iedereen van 16 jaar en ouder, die geïnteresseerd is in meer zelfkennis, zelfinzicht, zelfsturing en in begrip creëren in perceptie en hoe anderen denken. Of je nu van oude bagage afwilt, eleganter wilt kunnen communiceren, beter met emoties wilt kunnen omgaan, meer gemotiveerd wilt zijn, je zelfverzekerder wilt voelen en meer zelfvertrouwen wilt ervaren, in iets wilt uitblinken of anderen positief wilt beïnvloeden, in de NLP Practitioner opleiding leer je én oefen je met de praktische NLP tools, die je helpen je gewenste uitkomst te bepalen én te behalen. Practitioner betekent dat je in het dagelijkse leven NLP toepast, dat wil zeggen: observeren met een frisse blik in plaats van interpreteren, anders communiceren en nog veel meer, waardoor je andere resultaten behaalt en voortdurend (bewust en steeds vaker onbewust) werkt aan je zelf-ontplooiing, mentale weerbaarheid, welzijn en flexibiliteit. Zo verbetert ook jouw relatie met anderen.

WAT LEER JE?

In de NLP Practitioner leer je de vooronderstellingen van NLP, zoals bijvoorbeeld de kaart is niet het gebied en achter ieder gedrag schuilt een positieve intentie - verscherpen van je zintuiglijke waarneming - bewustzijn en gebruik maken van fysiologie - het kalibreren van non-verbale communicatie (stem en fysiologie) - hoe Rapport (verbinding) met anderen maken - (sub-)modaliteiten - het overwinnen van angsten en fobieën - grotere impact door taalgebruik - hoe taalgebruik denkwijzes en gevoel beïnvloedt - het herkennen van Meta Model taal - introductie van Milton taalpatronen - interne weergavesystemen en hoe ze werken - werken met tijd en tijdlijnen - jezelf en anderen motiveren - herkennen van je interne strategieën en deze efficiënter maken - re-framen - je gewenste toekomst creëren.

HOE?

Naast een complete NLP Practitioner training verzorgen wij ook NLP trainingen op maat. De trainingen zijn interactief en dynamisch. Het geleerde wordt in de les meteen geoefend door middel van live demo's, persoonlijk ervaren en toepassen. De groepsgrootte is in overleg. Belangrijk is dat er veel persoonlijke aandacht kan zijn binnen een vertrouwde en veilige omgeving. De oefeningen doe je samen met de andere deelnemers. Zo leer je niet alleen hoe de NLP-technieken werken, er wordt je ook een spiegel voorgehouden waardoor je nieuwe inzichten zult opdoen. Huiswerk als zodanig is niet aan de orde, maar het meteen toepassen van het geleerde in het dagelijkse leven wordt sterk aangemoedigd. Het 110 pagina's tellende Nederlandstalige handboek van de Society of Neuro-Linguistic Programming is bij de opleiding inbegrepen. Voorbereiding is niet nodig, het is zelfs beter om 'blanco' en met een nieuwsgierige houding in de training te stappen. Als teammanager of afdelingshoofd hebben wij een aantal voorgesprekken met jou om een goed beeld te krijgen van de dynamiek en de problematiek die speelt. We bespreken de leerdoelen en de gewenste uitkomsten van de training. Vervolgens doen wij een voorstel op maat. Als we het zijn eens geworden, hebben we een intake gesprek met alle deelnemers.

Meer weten? Bel of mail gerust: info@vitality-solutions.nl / t. 06-11 448 990

KOSTEN?

Afhankelijk van de behoefte en gewenste resultaten komen wij afspraken overeen. Het is belangrijk om goed uit te diepen wat nodig is om de mensen in jouw team, afdeling of bedrijf te doen excelleren. Voor een kennismaking en meer info bel of mail:

Mail: info@vitality-solutions.nl of bel: 06-11 448 990

Bij de NLP Practitioner opleiding zijn Inbegrepen het internationale certificaat persoonlijk ondertekend door NLP-uitvinder en mede-grondlegger Dr. Richard Bandler, het officiële handboek en overige lesmaterialen.
Alle deelnemers ontvangen na aflloop het NLP boek Morgen is Vandaag.

Meer en meer werkgevers bekostigen de NLP opleiding voor hun teams en werknemers in het kader van persoonlijke ontwikkeling, versterking van communicatieve vaardigheden, teambuilding, overtuigingskracht en (persoonlijk) leiderschap. Het is de moeite waard om dit binnen je bedrijf te bespreken.

Bel vrijblijvend voor meer informatie of stuur je contactgegevens naar: info@vitality-solutions.nl We nemen dan contact met je op.

waar?

De opleidingen vinden plaats op een van tevoren overeengekomen locatie. Dit kan zijn een comfortabele, zakelijke ruimte in het WTC Den Haag, waar zich ook onze coachingpraktijk bevindt. Het is gemakkelijk bereikbaar per fiets, auto en openbaar vervoer (dichtstbijzijnde tramhalte Beatrixkwartier). In het WTC bevinden zich verschillende restaurants, lunchgelegenheden, een supermarkt en een parkeergarage. Zie kaart. Maar ook heel mooi is om op een locatie in de natuur bijeen te komen, bijvoorbeeld op de Veluwe of dichtbij zee. Alles is mogelijk en bespreekbaar.

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER ONZE TRAININGEN

Inge Baltus, gemeente-adviseur, NLP Practitioner zomeropleiding:

"Erg goed! Goed concept, in de zomer zeven lange dagen aaneengesloten trainen. Heldere opbouw en balans theorie/praktijk en werken/ontspannen. Goede locatie, fijne sfeer en inspirerende trainster!"

Filiz Tozak, HR-adviseur ministerie van Defensie, NLP Master Practitioner:

"Ik heb Joan ervaren als een inspirerende trainer, die helder en duidelijk de stof weet over te brengen aan de deelnemers. Haar aanpak is afwisselend en biedt een gebalanceerde variatie aan theorie en praktische oefeningen. Wat de VAKOG (red.: zintuiglijke waarneming en specifiek woordgebruik) betreft, past ze dit zelf volledig toe tijdens de opleiding. Hiermee bereikt ze een groter leereffect bij de deelnemer. Ze heeft volop aandacht voor een ieder. Kortom: ik krijg enorm veel energie van haar trainingen en nieuwe inzichten blijven komen."


LEES HIER MEER ERVARINGEN VAN ONZE DEELNEMERS