nlp PRACTITIONER

Negendaagse Licensed Practitioner of Neuro-Linguistic Programming®

Nu nog met Vroegboekkorting! Tot en met 12 januari 2021 boek je deze opleiding met € 100,00 korting*

Slechts acht plekken

Lesdagen in drie blokken van drie dagen (vrijdag-zaterdag-zondag):

12/13/14 februari, 12/13/14 maart en 9/10/11 april 2021
Lestijden: van 10.00 tot 17.00 uur

MEER INFORMATIE EN AANMELDEN? Stuur een mail aan: info@vitality-solutions.nl

Bellen kan ook: 06 - 11 448 990

*Deze korting geldt bij aanmelding én betaling t/m de genoemde datum en is alleen bedoeld voor particulieren en zzp-ers. Ze is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of voucherkorting. Betaalregeling nodig? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

VOOR WIE?

De NLP Practitioner opleiding wordt al decennialang wereldwijd beschouwd als de beste en meest complete training in persoonlijke ontwikkeling. Ze is geschikt voor iedereen van 16 jaar en ouder, die geïnteresseerd is in meer zelfkennis, zelfinzicht, zelfsturing en in begrip creëren in perceptie en hoe anderen denken. Of je nu van oude bagage afwilt, eleganter wilt kunnen communiceren, beter met emoties wilt kunnen omgaan, meer gemotiveerd wilt zijn, je zelfverzekerder wilt voelen en meer zelfvertrouwen wilt ervaren, in iets wilt uitblinken of anderen positief wilt beïnvloeden, in de NLP Practitioner opleiding leer je én oefen je met de praktische NLP tools, die je helpen je gewenste uitkomst te bepalen én te behalen. Practitioner betekent dat je in het dagelijkse leven NLP toepast, dat wil zeggen: observeren met een frisse blik in plaats van interpreteren, anders communiceren en nog veel meer, waardoor je andere resultaten behaalt en voortdurend (bewust en steeds vaker onbewust) werkt aan je zelf-ontplooiing, mentale weerbaarheid, welzijn en flexibiliteit.

WAT LEER JE?

De acht vooronderstellingen van NLP, zoals bijvoorbeeld de kaart is niet het gebied en achter ieder gedrag schuilt een positieve intentie - verscherpen van je zintuiglijke waarneming - bewustzijn en gebruik maken van fysiologie - het kalibreren van non-verbale communicatie (stem en fysiologie) - hoe Rapport (verbinding) met anderen maken - (sub-)modaliteiten - het overwinnen van angsten en fobieën - grotere impact door taalgebruik - hoe taalgebruik denkwijzes en gevoel beïnvloedt - het herkennen van Meta Model taal - introductie van Milton taalpatronen - interne weergavesystemen en hoe ze werken - werken met tijd en tijdlijnen - jezelf en anderen motiveren - herkennen van je interne strategieën en deze efficiënter maken - re-framen - je gewenste toekomst creëren.

HOE?

De lessen zijn interactief en dynamisch. Het geleerde wordt in de les meteen geoefend door middel van live demo's, persoonlijk ervaren en toepassen. Aangezien de groep vanwege de RIVM voorschriften als 1,5m fysieke afstand, nu uit maximaal 8 deelnemers bestaat, is er veel persoonlijke aandacht binnen een vertrouwde en veilige omgeving. De oefeningen doe je samen met de andere deelnemers. Zo leer je niet alleen hoe de NLP technieken werken, er wordt je ook een spiegel voorgehouden waardoor je nieuwe inzichten zult opdoen. Huiswerk als zodanig is niet aan de orde, maar het meteen toepassen van het geleerde in het dagelijkse leven wordt sterk aangemoedigd. Het 110 pagina's tellende Nederlandstalige handboek van de Society of Neuro-Linguistic Programming is bij de opleiding inbegrepen. Voorbereiding is niet nodig, het is zelfs beter om 'blanco' en met een nieuwsgierige houding de opleiding in te stappen. De opleiding is op HBO-niveau. Zodra je je interesse in deelname aan ons bekend hebt gemaakt, hebben we een kort intake-gesprek (hetzij in persoon op de praktijk, telefonisch of tijdens een virtuele koffie). Zo kunnen we elkaar beter leren kennen en kunnen we samen bepalen of jouw persoonlijke leerdoelen matchen met onze opleiding.

prijs?

Reguliere prijs: € 1.895,00 per persoon (excl. BTW 21%)
10% korting van toepassing bij gelijktijdige inschrijving van een medecursist of meerdere cursisten (op één factuur).

LET OP: Gezien de bijzondere tijden waarin we leven, zijn mentaal welzijn en persoonlijke groei meer dan ooit nodig.

Daarom kunnen wij deze opleiding aanbieden aan een groep van maximaal acht personen. Met aantrekkelijke korting, namelijk onze Vroege Vroegboekkorting van € 200,00 op het netto-tarief, geldig bij aanmelding en betaling tot 60 dagen voor de startdatum en onze Vroegboekkorting van € 100,00 bij aanmelding en betaling tot 30 dagen voor de startdatum.

Wees er dus snel bij!

Meer weten? Mail: info@vitality-solutions.com of bel nu: 06-11 448 990

Inbegrepen zijn het internationale certificaat persoonlijk ondertekend door NLP-uitvinder en mede-grondlegger Dr. Richard Bandler, het officiële handboek en overig lesmateriaal, koffie en thee. Neem contact op voor een gereduceerd tarief indien je aansluitend de Licensed Master Practitioner of Neuro-Linguistic Programming® opleiding bij Vitality Solutions wilt volgen. Of vraag naar de pakketprijs als je nu al weet dat je NLP Coach wilt worden. Je kunt ook contact opnemen om een betaalplan te bespreken.
Alle deelnemers ontvangen na aflloop het NLP boek Morgen is Vandaag.

Meer en meer werkgevers bekostigen de NLP opleiding voor hun werknemers in het kader van persoonlijke ontwikkeling, versterking van communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en persoonlijk leiderschap. Het is de moeite waard om dit met je leidinggevende te bespreken. De NLP-opleidingskosten gemaakt in het jaar 2020 zijn in Nederland nog steeds fiscaal aftrekbaar. Informeer hiernaar bij je belastingadviseur of de Belastingdienst.

Slechts acht plekken, dus meld je nu aan en stuur je contactgegevens naar: info@vitality-solutions.nl We nemen dan contact met je op.

Bellen kan ook: 06 - 11 448 990

waar?

De opleidingen vinden plaats in onze ruime en comfortabele trainings- en coachingspraktijk, in een voormalig schoolgebouw in hartje Den Haag, gemakkelijk bereikbaar per fiets, auto en openbaar vervoer (dichtstbijzijnde halte Brouwersgracht). Gelegen in een rustige straat met om de hoek eetgelegenheden, winkels en supermarkten. Zie kaart. Direct naast het gebouw is gratis parkeerruimte beschikbaar, indien je er op tijd bent. Betaald parkeren is mogelijk aan de straat of in nabijgelegen parkeergarages.

wanneer?

Meld je nu aan voor de NLP Practitioner opleiding die start in februari 2021!

Negendaagse gecertificeerde NLP Practitioner opleiding in drie modules van drie dagen:

De meest complete training voor jouw persoonlijke ontwikkeling!

Start: Vrijdag 12 februari 2021
Lesdagen: 12/13/14 februari, 12/13/14 maart, 9/10/11 april 2021
Lestijden: 10.00-17.00

Certificatiedag: zondag 11 april 2021

Dit is de volledige, pure NLP opleiding, gegeven in negen dagen door een zeer ervaren trainer, opgeleid door Richard Bandler zélf. Gun jezelf de luxe van een time-out en verdiep je gedurende negen dagen in jezelf, jouw zingeving, doelen en communicatie. Je ontvangt het officiële certificaat Licensed Practitioner of Neuro-Linguistic Programming® van de Society of NLP - Richard Bandler.

Slechts acht plekken, dus meld je nu aan en stuur je contactgegevens naar: info@vitality-solutions.nl We nemen dan contact met je op.

Bellen kan ook: 06 - 11 448 990

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER DE TRAINING?

Inge Baltus, gemeente-adviseur, NLP Practitioner zomeropleiding:

"Erg goed! Goed concept, in de zomer zeven lange dagen aaneengesloten trainen. Heldere opbouw en balans theorie/praktijk en werken/ontspannen. Goede locatie, fijne sfeer en inspirerende trainster!"

Filiz Tozak, HR-adviseur ministerie van Defensie, NLP Master Practitioner:

"Ik heb Joan ervaren als een inspirerende trainer, die helder en duidelijk de stof weet over te brengen aan de deelnemers. Haar aanpak is afwisselend en biedt een gebalanceerde variatie aan theorie en praktische oefeningen. Wat de VAKOG (red.: zintuiglijke waarneming en specifiek woordgebruik) betreft, past ze dit zelf volledig toe tijdens de opleiding. Hiermee bereikt ze een groter leereffect bij de deelnemer. Ze heeft volop aandacht voor een ieder. Kortom: ik krijg enorm veel energie van haar trainingen en nieuwe inzichten blijven komen."


LEES HIER MEER ERVARINGEN VAN ONZE DEELNEMERS