NLP PRACTITIONER

nlp PRACTITIONER

Negendaaagse Licensed Practitioner of Neuro-Linguistic Programming®

Data voor 2021 zijn bekend! Vroegboekkorting van toepassing.

15/16/17 januari 2021, 12/13/14 februari 2021, 12/13/14 maart 2021

MELD JE NU AAN EN STUUR JE CONTACTGEGEVENS PER EMAIL AAN: info@vitality-solutions.nl

Bellen kan ook: 06 - 11 448 990

VOOR WIE?

De NLP Practitioner opleiding wordt wereldwijd en decennialang beschouwd als de beste en meest complete training in persoonlijke ontwikkeling. Ze is geschikt voor iedereen van 16 jaar en ouder, die geïnteresseerd is in meer zelfkennis, zelfinzicht, zelfsturing en in begrip creëren in perceptie en hoe anderen denken. Of je nu van oude bagage afwilt, eleganter wilt kunnen communiceren, beter met emoties wilt kunnen omgaan, meer gemotiveerd wilt zijn, je zelfverzekerder wilt voelen en meer zelfvertrouwen wilt ervaren, in iets wilt uitblinken of anderen positief wilt beïnvloeden, in de NLP Practitioner opleiding leer je én oefen je met de praktische NLP tools die je helpen je gewenste uitkomst te bepalen én te behalen. Practitioner betekent dat je in het dagelijkse leven NLP toepast, dat wil zeggen: observeren met een frisse blik in plaats van interpreteren, anders communiceren en nog veel meer, waardoor je andere resultaten behaalt en voortdurend (bewust en steeds vaker onbewust) werkt aan je zelf-ontplooiing, mentale welzijn en weerbaarheid.

WAT LEER JE?

De acht vooronderstellingen van NLP, zoals bijvoorbeeld de kaart is niet het gebied en achter ieder gedrag schuilt een positieve intentie - verscherpen van je zintuiglijke waarneming - het kalibreren van non-verbale communicatie (stem en fysiologie) - hoe Rapport (verbinding) met anderen maken - (sub-)modaliteiten - het overwinnen van angsten en fobieën - grotere impact door taalgebruik - hoe taalgebruik denkwijzes en gevoel beïnvloedt - het herkennen van Meta Model taal - introductie van Milton taalpatronen - interne weergavesystemen en hoe ze werken - werken met tijd en tijdlijnen - jezelf en anderen motiveren - herkennen van je interne strategieën en deze efficiënter maken - re-framen - je gewenste toekomst creëren.

HOE?

De lessen zijn interactief en dynamisch. Het geleerde wordt in de les meteen geoefend door middel van live demo's, persoonlijk ervaren en toepassen. Aangezien de groep vanwege de RIVM voorschriften nu uit maximaal 8 deelnemers bestaat, is er veel persoonlijke aandacht, binnen een vertrouwde, veilige omgeving. De oefeningen doe je samen met de andere deelnemers. Zo leer je niet alleen hoe de NLP technieken werken, er wordt je ook een spiegel voorgehouden waardoor je nieuwe inzichten zult opdoen. Huiswerk als zodanig is niet aan de orde, maar het meteen toepassen van het geleerde in het dagelijkse leven wordt sterk aangemoedigd. Het 110 pagina's tellende Nederlandstalige handboek van de Society of Neuro-Linguistic Programming is bij de opleiding inbegrepen. Voorbereiding is niet nodig, het is zelfs beter om 'blanco' en met een nieuwsgierige houding de opleiding in te stappen. De opleiding is op HBO-niveau.

prijs?

Reguliere prijs: € 1.895,00 per persoon (excl. BTW 21%)

LET OP: Gezien de bijzondere tijden waarin we leven, zijn mentaal welzijn en persoonlijke groei meer dan ooit nodig.

Daarom bieden wij deze opleiding aan met interessante vroegboek-korting aan een selecte groep van maximaal acht personen. Wees er dus snel bij!

Meer weten? Mail: info@vitality-solutions.com of bel nu: 06-11 448 990

Inbegrepen zijn het internationale certificaat persoonlijk ondertekend door NLP-uitvinder en mede-grondlegger Dr. Richard Bandler, het officiële handboek en overig lesmateriaal, koffie en thee. Neem contact op voor een gereduceerd tarief indien je aansluitend de Licensed Master Practitioner of Neuro-Linguistic Programming® opleiding bij Vitality Solutions gaat volgen. Je kunt ook contact opnemen om een betaalplan te bespreken.

Meer en meer werkgevers bekostigen de NLP opleiding voor hun werknemers in het kader van persoonlijke ontwikkeling, versterking van communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en persoonlijk leiderschap. Het is de moeite waard om dit met je leidinggevende te bespreken. De NLP-opleidingskosten gemaakt in het jaar 2020 zijn in Nederland nog steeds fiscaal aftrekbaar. Vraag hiernaar bij je belastingadviseur of de Belastingdienst.

Slechts acht plekken, dus meld je nu aan en stuur je contactgegevens naar: info@vitality-solutions.nl We nemen dan contact met je op.

Bellen kan ook: 06 - 11 448 990

waar?

De opleidingen vinden plaats in een voormalig schoolgebouw in hartje Den Haag, gemakkelijk bereikbaar per fiets, auto en openbaar vervoer. Zie kaart. Direct naast het gebouw is gratis parkeerruimte beschikbaar, indien men tijdig aanwezig is. Betaald parkeren is mogelijk aan de straat of in nabijgelegen parkeergarages.

wanneer?

Meld je nu aan voor de NLP Practitioner opleiding in januari 2021!

Negendaagse gecertificeerde NLP Practitioner opleiding in drie modules van drie dagen:

De meest complete training voor jouw persoonlijke ontwikkeling!

Start: Vrijdag 15 januari 2021
Lesdagen: 15/16/17 januari, 12/13/14 februari, 12/13/14 maart 2021
Lestijden: 10.00-17.00

Certificatiedag: zondag 14 maart 2021

Dit is de volledige, pure NLP opleiding, gegeven in negen dagen door een zeer ervaren trainer, opgeleid door Richard Bandler zélf. Gun jezelf de luxe van een time-out en verdiep je gedurende negen dagen in jezelf, jouw zingeving, doelen en communicatie. Je ontvangt het officiële certificaat Licensed Practitioner of Neuro-Linguistic Programming® van de Society of NLP - Richard Bandler.


WAT ZEGGEN ANDEREN OVER DE TRAINING?

Inge Baltus, gemeente-adviseur, NLP Practitioner zomeropleiding:

"Erg goed! Goed concept, in de zomer zeven lange dagen aaneengesloten trainen. Heldere opbouw en balans theorie/praktijk en werken/ontspannen. Goede locatie, fijne sfeer en inspirerende trainster!"

Filiz Tozak, HR-adviseur ministerie van Defensie, NLP Practitioner:

"Ik heb bij Joan in het afgelopen anderhalf jaar de NLP Practitioner en de NLP Master Practitioner mogen herhalen. Ik heb Joan ervaren als een inspirerende trainer, die helder en duidelijk de stof weet over te brengen aan de deelnemers. Haar aanpak is afwisselend en biedt een gebalanceerde variatie van theorie en praktische oefeningen. Wat de VAKOG (red.: zintuiglijke waarneming en specifiek woordgebruik) betreft, past ze dit zelf volledig toe tijdens de opleiding. Hiermee bereikt ze een groter leereffect bij de deelnemer. Ze heeft volop aandacht voor een ieder. Kortom: ik krijg enorm veel energie van haar trainingen en nieuwe inzichten blijven komen."


LEES HIER MEER ERVARINGEN VAN ONZE DEELNEMERS