nlp PRACTITIONER

Negendaagse Licensed Practitioner of Neuro-Linguistic Programming®

-> Op vrijdag 7 OKTOBER 2022 starten we weer onze supersuccesvolle NLP Practitioner! Zie beneden voor alle data!

MEER INFORMATIE EN AANMELDEN? Stuur een mail aan: info@vitality-solutions.nl

Bellen kan ook: 06 - 11 448 990


VOOR WIE?

De NLP Practitioner opleiding wordt al decennialang wereldwijd beschouwd als de beste en meest complete training in persoonlijke ontwikkeling. Ze is geschikt voor iedereen van 16 jaar en ouder, die geïnteresseerd is in meer zelfkennis, zelfinzicht, zelfsturing en in begrip creëren in perceptie en hoe anderen denken. Of je nu van oude bagage afwilt, eleganter wilt kunnen communiceren, beter met emoties wilt kunnen omgaan, meer gemotiveerd wilt zijn, je zelfverzekerder wilt voelen en meer zelfvertrouwen wilt ervaren, in iets wilt uitblinken of anderen positief wilt beïnvloeden, in de NLP Practitioner opleiding leer je én oefen je met de praktische NLP tools, die je helpen je gewenste uitkomst te bepalen én te behalen. Practitioner betekent dat je in het dagelijkse leven NLP toepast, dat wil zeggen: observeren met een frisse blik in plaats van interpreteren, anders communiceren en nog veel meer, waardoor je andere resultaten behaalt en voortdurend (bewust en steeds vaker onbewust) werkt aan je zelf-ontplooiing, mentale weerbaarheid, welzijn en flexibiliteit.

WAT LEER JE?

De acht vooronderstellingen van NLP, zoals bijvoorbeeld de kaart is niet het gebied en achter ieder gedrag schuilt een positieve intentie - verscherpen van je zintuiglijke waarneming - bewustzijn en gebruik maken van fysiologie - het kalibreren van non-verbale communicatie (stem en fysiologie) - hoe Rapport (verbinding) met anderen maken - (sub-)modaliteiten - het overwinnen van angsten en fobieën - grotere impact door taalgebruik - hoe taalgebruik denkwijzes en gevoel beïnvloedt - het herkennen van Meta Model taal - introductie van Milton taalpatronen - interne weergavesystemen en hoe ze werken - werken met tijd en tijdlijnen - jezelf en anderen motiveren - herkennen van je interne strategieën en deze efficiënter maken - re-framen - je gewenste toekomst creëren.

HOE?

De lessen zijn interactief en dynamisch. Het geleerde wordt in de les meteen geoefend door middel van live demo's, persoonlijk ervaren en toepassen. De groepsgrootte is 12 deelnemers, er is dus veel persoonlijke aandacht binnen een vertrouwde en veilige omgeving. De oefeningen doe je samen met de andere deelnemers. Zo leer je niet alleen hoe de NLP technieken werken, er wordt je ook een spiegel voorgehouden waardoor je nieuwe inzichten zult opdoen. Huiswerk als zodanig is niet aan de orde, maar het meteen toepassen van het geleerde in het dagelijkse leven wordt sterk aangemoedigd. Het 110 pagina's tellende Nederlandstalige handboek van de Society of Neuro-Linguistic Programming is bij de opleiding inbegrepen. Voorbereiding is niet nodig, het is zelfs beter om 'blanco' en met een nieuwsgierige houding de opleiding in te stappen. De opleiding is op HBO-niveau. Zodra je je interesse in deelname aan ons bekend hebt gemaakt, hebben we een kort intake-gesprek (hetzij in persoon op de praktijk, telefonisch of tijdens een virtuele koffie). Zo kunnen we elkaar beter leren kennen en kunnen we samen bepalen of jouw persoonlijke leerdoelen matchen met onze opleiding.

jouw investering?

Reguliere prijs: € 1.995,00 per persoon (excl. BTW 21%)
10% korting van toepassing bij gelijktijdige inschrijving van een medecursist of meerdere cursisten (op één factuur).

Speciale vroegboekkorting voor particulieren en zelfstandige ondernemers:

€ 200,00 korting bij inschrijving&betaling tot 60 dagen voor aanvang, daarna € 100,00 korting tot 30 dagen voor aanvang van de opleiding.

Groepsgrootte: maximaal 10 personen, dus wees er snel bij en reserveer je plek nú!

Mail: info@vitality-solutions.nl of bel: 06-11 448 990

Inbegrepen zijn het internationale certificaat persoonlijk ondertekend door NLP-uitvinder en mede-grondlegger Dr. Richard Bandler, het officiële handboek en overig lesmateriaal, koffie en thee. Neem contact op voor een gereduceerd tarief indien je aansluitend de Licensed Master Practitioner of Neuro-Linguistic Programming® opleiding bij Vitality Solutions wilt volgen. Of vraag naar de pakketprijs als je nu al weet dat je NLP Coach wilt worden. Je kunt ook contact opnemen om een betaalplan te bespreken.
Alle deelnemers ontvangen na aflloop het NLP boek Morgen is Vandaag.

Meer en meer werkgevers bekostigen de NLP opleiding voor hun werknemers in het kader van persoonlijke ontwikkeling, versterking van communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en persoonlijk leiderschap. Het is de moeite waard om dit met je leidinggevende te bespreken.

Bel vrijblijvend voor een persoonlijke intake of stuur je contactgegevens naar: info@vitality-solutions.nl We nemen dan contact met je op.

waar?

De opleidingen vinden plaats in een fijne en comfortabele ruimte in het WTC Den Haag, waar zich ook onze coachingpraktijk bevindt. Het is gemakkelijk bereikbaar per fiets, auto en openbaar vervoer (dichtstbijzijnde tramhalte Beatrixkwartier). In het WTC bevinden zich verschillende restaurants, lunchgelegenheden en een supermarkt. Zie kaart. Onder het gebouw bevindt zich een parkeergarage en ook om het gebouw is parkeren mogelijk aan straat (beide betaald).

wanneer?

Onze eerstvolgende NLP Practitioner opleiding start op 7 oktober 2022

Negendaagse gecertificeerde NLP Practitioner opleiding in drie modules van drie dagen (vrijdag/zaterdag/zondag)

De meest complete training voor jouw persoonlijke ontwikkeling!

Start: vrijdag 7 oktober 2022
Lesdagen: eerste module: 7, 8 en 9 oktober, tweede module: 4, 5 en 6 november, derde module: 25, 26 en 27 november 2022
Lestijden: 10.00 uur - 17.00 uur. Inloop: 09.30 uur.

Certificatiedag: 27 november 2022

Dit is de volledige, pure NLP opleiding, gegeven in negen dagen door een zeer ervaren trainer, opgeleid door Richard Bandler zélf. Gun jezelf de luxe van een time-out en verdiep je gedurende negen dagen in jezelf, jouw zingeving, jouw gewenste doelen en communicatie en leer met en van elkaar. Je ontvangt het officiële certificaat Licensed Practitioner of Neuro-Linguistic Programming® van de Society of NLP, persoonlijk ondertekend door Richard Bandler.

Meld je nu aan en stuur je contactgegevens naar: info@vitality-solutions.nl We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bellen kan ook: 06 - 11 448 990WAT ZEGGEN ANDEREN OVER DE TRAINING?

Inge Baltus, gemeente-adviseur, NLP Practitioner zomeropleiding:

"Erg goed! Goed concept, in de zomer zeven lange dagen aaneengesloten trainen. Heldere opbouw en balans theorie/praktijk en werken/ontspannen. Goede locatie, fijne sfeer en inspirerende trainster!"

Filiz Tozak, HR-adviseur ministerie van Defensie, NLP Master Practitioner:

"Ik heb Joan ervaren als een inspirerende trainer, die helder en duidelijk de stof weet over te brengen aan de deelnemers. Haar aanpak is afwisselend en biedt een gebalanceerde variatie aan theorie en praktische oefeningen. Wat de VAKOG (red.: zintuiglijke waarneming en specifiek woordgebruik) betreft, past ze dit zelf volledig toe tijdens de opleiding. Hiermee bereikt ze een groter leereffect bij de deelnemer. Ze heeft volop aandacht voor een ieder. Kortom: ik krijg enorm veel energie van haar trainingen en nieuwe inzichten blijven komen."


LEES HIER MEER ERVARINGEN VAN ONZE DEELNEMERS