NLP persoonlijke coaching

Joan Hoexum, Oprichter en CEO

Joan is spreker, auteur, internationaal erkend NLP trainer en coach, licensed sports performance coach en NLP coach opleider.

Ze volgde haar trainersopleiding bij Richard Bandler (vader en grondlegger van NLP) in de V.S. en maakt deel uit van zijn selecte groep assistent-trainers.

Lees meer over Joan's persoonlijke coaching

Emilda Rahim

Emilda, een geaccrediteerde Executive & NLP coach heeft uitgebreide ervaring in internationale bedrijfs- en start-up settingen.

Emilda maakt momenteel deel uit van het executive team van Tergar International, een non-profit organisatie. Zij wijdt een deel van haar wekelijkse schema aan het aanbieden van coaching sessies, ze coacht in de Engelse taal.

Géraldine Danhoui

Géraldine is internationaal erkend NLP coach, Life coach en gecertificeerd mediator. Zij heeft meer dan 15 jaar werkervaring binnen internationale, multiculturele non-profit organisaties.

Vanuit haar overtuiging dat iedereen persoonlijke doelen kan behalen, coacht zij mensen op energieke wijze naar succes. Dit doet zij zowel in het Frans als in het Engels.

Aurora Oreamuno

Aurora is internationaal gecertificeerd NLP coach, Life coach en ondernemer. Met haar gezin heeft ze de afgelopen 15 jaar op drie continenten gewoond en gewerkt.

Aurora is een ervaren coach voor expats bij het opbouwen van een bestaan in een nieuw land. Haar sessies zijn in het Spaans en Engels.


Wil jij effectief gecoacht worden door onze specialisten, neem dan vandaag nog contact op!

Mail naar: info@vitality-solutions.com

of bel: 06-11 448 990