ervaringen

Ervaringen van deelnemers opleidingen en coaching

ervaringen

Michaële van Os, adviseur personeelsraadgever bij minVWS, NLP Practitioner Vitality Solutions

"Ik beveel de NLP opleiding bij Joan zeker aan! Het tempo vond ik prettig en de locatie fantastisch. Wat ik heb geleerd pas ik al zoveel toe. Bewust en onbewust. Sowieso ben ik me nog meer bewust van de kracht van taal. Ik denk meer na over de betekenis van de woorden die ik zeg en schrijf. Hetzelfde geldt voor de woorden die ik lees en hoor. Verder sta ik regelmatig op mijn eigen tijdlijn en bekijk ik situaties vanuit andere perspectieven en vanuit andere rollen. Belemmerende overtuigingen sla ik dwars doormidden!

Aurora Oreamuno, ondernemer, NLP Coach Vitality Solutions

"Ik heb het volledige opleidingstraject van NLP Practitioner, NLP Master Practitioner en NLP Coach bij Joan van Vitality Solutions doorlopen en ben erg tevreden met de behaalde resultaten, zowel op persoonlijk als professioneel gebied."

Wendy Blans, Facility manager, NLP Master Practitioner Vitality Solutions

"Bedankt voor het beter verlichten van mijn pad. NLP was wat ik miste in mijn leven en nu kan ik niet meer zonder! Dank je wel!"

Ronald van Berkel, manager Finance, NLP Practitioner zomeropleiding Vitality Solutions

"Terugkijkend valt me op hoeveel ik na de training nu al onbewust toepas in mijn dagelijks leven. Door de vooronderstellingen kijk ik milder naar gedrag van anderen en mezelf, ik voel meer verbinding in gesprekken met anderen en ik ben me bewuster van mijn interne communicatie. Mijn interesse is dermate aangewakkerd, dat ik verwacht ook de Master Practitioner opleiding te gaan volgen. Ik heb de intensieve route gevolgd (zeven dagen achtereen) en dit is mij uitstekend bevallen, omdat je volledig in NLP wordt ondergedompeld. Joan heeft een innemende persoonlijkheid en is een professionele trainster. Ik zou iedereen aanraden om de NLP practitioner opleiding bij haar te volgen!"

Marian, ondernemer en schrijver, NLP Practitioner Vitality Solutions

"Op een inspirerende manier, met energie en passie laat Joan ons zien wat voor mogelijkheden er zijn voor betere communicatie en omgang met elkaar. Vele cursussen, workshops en opleidingen volgde ik en uit ervaring kan ik nu zeggen dat deze NLP opleiding bij Joan de meest betekenisvolle opleiding voor mij was. Communiceren zonder oordeel, het is niet goed of fout, je mag er zijn, zomaar wat stellingen die voorbij kwamen. Een positieve intentie en plezier geven kracht in het leven. Ik kan nog veel meer opschrijven, beter is om het zelf te beleven. Mijn advies: ga de uitdaging aan met jezelf en volg deze NLP opleiding! Hopelijk ervaar je net als ik dat je altijd een keuze hebt om een positieve wending aan het leven te geven. Hoeveel plezier kan jij aan?'"

Jessica Postema, Recruitment consultant, NLP Practitioner Vitality Solutions

"De NLP Practitioner van Joan heb ik als life-changing en met veel plezier ervaren. Joan vind ik een inspirerende NLP-trainster, die mensen weet te boeien met haar heldere verbale en non-verbale communicatie. Zij is positief en heeft veel humor. De NLP-kennis en technieken heb ik goed kunnen toepassen en eigen kunnen maken, door de juiste afwisseling tussen theorie en praktijk. Sinds deze opleiding pas ik NLP dagelijks toe, waardoor onder andere mijn communicatieve vaardigheden en relaties verbeterd zijn. Ik ben nog bewuster van mezelf geworden en op persoonlijk vlak sterk gegroeid. Hoe heerlijk om de regie over mijn leven in handen te hebben! Daarom gun ik deze NLP Practitioner aan ieder mens die ook graag de beste versie van zichzelf wil zijn. Dank je wel Joan!"

H.B., Business & IT consultant, NLP Practitioner opleiding bij Vitality Solutions

"Dit waren voor mij negen prachtige dagen waarin ik me heb ondergedompeld in de wereld van NLP en wat dit voor mij kan betekenen op het gebied van persoonlijke groei en realiseren van mijn ambities. Ik ben me meer bewust geworden van mijn manier van communiceren en hoe ik hier meer elegant in kan worden. De opleiding heeft mij ook handvatten gegeven en inzichten opgeleverd op mentaal gebied, zodat ik mijzelf intern beter organiseer. De trainster is inderdaad een train-ster :-) Bevlogen, passievol en kundig. Ze heeft een fijne persoonlijkheid en open houding. Dit alles heeft bijgedragen aan het creëren van een vertrouwde en prettige leeromgeving en leerervaring."

Emma, HR consultant, NLP Coach™ opleiding bij Vitality Solutions

"Een praktische training waarin er ruim gelegenheid is om te oefenen met zowel echte cliënten als met de andere deelnemers. Met de feedback na iedere sessie kon ik gelijk aan de slag om te verbeteren. Dit alles in een fijne en veilige leeromgeving. In deze training zag ik de kennis en tools van de eerder gevolgde NLP Practitioner en NLP Master Practitioner opleidingen samenkomen. De sessies waren interactief en met haar flexibele en doelgerichte houding heeft Joan mij zorgvuldig begeleid in mijn transformatieproces. Ik kijk uit naar wat ik nog meer zal ontdekken op mijn nieuwe pad als NLP Coach!"

Diana Herbrink, ambtenaar ministerie Buitenlandse Zaken, NLP Practitioner zomeropleiding Vitality Solutions

"Na de NLP training sta ik aan het begin van een weg naar meer zelfsturing, meer zelfbegrip, congruentie, bewustwording, focus, plezier en geluk, zowel waar het mijzelf als anderen betreft. NLP is voor mij de persoonlijke ontwikkelingstool die leidt naar meer onthechting en van daaruit naar een zinvollere invulling van mijn professionele en persoonlijke leven.
Ik kan Vitality Solutions' NLP opleidingen aanbevelen vanwege de enorme kennis, vaardigheid en expertise en bovenal de oprechte passie en plezier die Joan op de deelnemers overbrengt."

Inge Baltus, gemeente-adviseur, NLP Practitioner zomeropleiding Vitality Solutions

"Erg goed! Goed concept, in de zomer zeven lange dagen aaneengesloten trainen. Heldere opbouw en balans theorie/praktijk en werken/ontspannen. Goede locatie, fijne sfeer en inspirerende trainster!"

Mai Tasaka, yoga/Feldenkrais docent, NLP Practitioner zomeropleiding Vitality Solutions

"Ik heb ieder moment van de opleiding genoten. Wat een leuke groep. Veel geleerd en veel plezier gehad!"

Jarno Drevers, werktuigbouwkundig ingenieur, NLP Master Practitioner opleiding Vitality Solutions

"Vol tevredenheid kijk ik terug op een bijzonder leerzame ervaring. Ik heb geleerd om veel scherper met mijn zintuigen waar te nemen. Ik laat bepaalde dingen gemakkelijker los en heb leren denken in mogelijkheden in plaats van problemen. Ik heb altijd een keuze! Daarnaast heb ik leren communiceren zonder oordeel: het is niet fout of goed. Hierdoor kijk ik anders tegen situaties aan en druk ik mezelf krachtiger uit. Het geleerde is direct in het dagelijkse leven toepasbaar. Samenvattend kan ik zeggen dat ik een nieuwe set met vaardigheden met bijbehorende krachtige tools heb geleerd.
Bij de training wordt vanaf de eerste dag een positief ontwikkelingsproces in gang gezet dat op onverklaarbare wijze niet meer te stoppen is. Joan brengt op gepassioneerde, energieke en inspirerende wijze kennis over in een vertrouwde en prettige omgeving. Twijfel je nog? Ga het ervaren en merk hoeveel vreugde je aankunt!

Hanneke, adviseur Crisismanagement, NLP Practitioner zomeropleiding Vitality Solutions

"Het grootste verschil met vóór de opleiding is dat ik de wereld ‘lichter’ ervaar. Ik heb geleerd beter waar te nemen en me minder druk te maken over bepaalde dingen. Ik kan nu in mogelijkheden denken in plaats van in problemen: ik heb altijd een keuze. Ook kijk ik anders tegen situaties aan: ik ben milder geworden voor mezelf en kan me krachtiger uitdrukken. Al vanaf het begin wordt er een onbewust proces in gang gezet dat niet meer is te stoppen en waar ik elke dag nog plezier van heb!"

Casper Boeters, agogisch medewerker ggz in opleiding, NLP Practitioner zomeropleiding Vitality Solutions

"Vóór de training in NLP had ik geen idee wat ik wilde bereiken in mijn leven. Door NLP ben ik nu beter in staat om met mijn emoties om te gaan en heb ik weer een helder doel voor ogen. Daarnaast heeft NLP ervoor gezorgd dat stoppen met roken heel eenvoudig werd. Al met al zeker een aanrader!"

Billie Chamberlain, lerares Engels, NLP Practitioner zomeropleiding Vitality Solutions

"Nog geen jaar geleden nam ik deel aan de NLP Practitioner opleiding en ik voel me nog steeds als betoverd. Ik kan er maar niet over uit dat ik met behulp van NLP binnen een uur verlost was van een verlammende claustrofobie. Joan wist als geen ander me uit mijn comfortzone te halen. Dankzij haar expertise en kennis ben ik vandaag de dag de beste Billie die ik kan zijn. Voor altijd dankbaar naar mezelf dat ik de keuze heb gemaakt om in de wereld van NLP te duiken. Als lerares Engels is het nu mijn missie om mijn leerlingen te helpen groeien zonder dat ze merken dat ze groeien. Precies dát is de magie van NLP."

Mohnish Sharma, financieel adviseur en zzp-er, NLP Coach Vitality Solutions

"Joan onderscheidt zich van andere trainers door mij NLP te laten ervaren, hiervan te leren over mijzelf en te transformeren, daar waar anderen meer de concepten, modellen en scripts als theorie aanreiken zonder learning experience. Joan continueert op authentieke wijze de missie en visie van Dr. Richard Bandler. De training heeft mijn innerlijke kompas, bewustzijn en communicatie verscherpt. Ik ben doortastender geworden in het luisteren naar anderen en het begrijpen van de leefwereld van zowel mijzelf als die van de ander."

Figen, NLP Coach en Reiki-master, NLP Master Practitioner Vitality Solutions

"Na de NLP opleidingen voel ik me zelfverzekerd, gelukkig en positief. Ik vraag me sindsdien af waarom niemand me eerder heeft verteld dat het zo eenvoudig is om dit te bereiken met NLP! Ik kijk terug op fantastische, grappige en soms ook intense leermomenten bij Joan, samen met de andere warme en fijne deelnemers. Volg deze opleiding als je de regie over je leven wilt hebben en mentaal, fysiek en emotioneel in balans wilt zijn. Niet in de laatste plaats als jij ook anderen verder op weg wilt helpen, zoals Joan dat doet."

Filiz Tozak, HR-adviseur ministerie van Defensie, NLP Practitioner Vitality Solutions

"Ik heb bij Joan in het afgelopen anderhalf jaar de NLP Practitioner en de NLP Master Practitioner mogen herhalen. Ik heb Joan ervaren als een inspirerende trainer, die helder en duidelijk de stof weet over te brengen aan de deelnemers. Haar aanpak is afwisselend en biedt een gebalanceerde variatie aan theorie en praktische oefeningen. Wat de VAKOG (red.: zintuiglijke waarneming en specifiek woordgebruik) betreft, past ze dit zelf volledig toe tijdens de opleiding. Hiermee bereikt ze een groter leereffect bij de deelnemer. Ze heeft volop aandacht voor een ieder. Kortom: ik krijg enorm veel energie van haar trainingen en nieuwe inzichten blijven komen."

Virgil, Personal fitness trainer, NLP workshop

"Ik heb de NLP workshop als leerzaam ervaren. Het was een eye-opener om te zien hoeveel verandering er in korte tijd met NLP kan plaats hebben in een persoon. Heel motiverend!"

Donna, financial consultant, NLP Practitioner zomeropleiding Vitality Solutions

"Geweldige week gehad tijdens de intensieve NLP practitioner zomeropleiding. Joan is een inspirerende trainer en doortastende coach die de NLP technieken kent én leeft. Ze heeft een no-nonsense aanpak en wist ons door middel van enerverende opdrachten snel in een high performance state te krijgen. De tijd vloog om! Doordat Joan niet alleen rechtstreeks door de twee grondleggers van NLP is opgeleid, maar ook van meerdere NLP trainers heeft geleerd, heeft zij een brede blik op NLP en beschikt ze over een ruime toolbox met leerzame en vooral ook leuke oefeningen. Ik raad de NLP Practitioner van Joan zeker aan! Heel veel dank voor deze mooie en leerzame ervaring."

Kam, creatief schrijver en illustrator, NLP Practitioner zomeropleiding Vitality Solutions

"Trance-formatie. Fenomenaal. De impact van de opleiding duurt voort. Ik ben me enorm bewust geworden van mezelf. Joan is een ongelooflijk begripvolle gids. In korte tijd heeft ze veel wijsheid overgebracht. NLP heb ik ervaren als humaan en fundamenteel voor zelfsturing en zelfbegrip. Voor mij is het het leren van iets wat je altijd al wist, maar dat je op een of andere manier bent vergeten. Het toepassen van bepaalde technieken heeft al een paar interessante deuren in mijn leven geopend."

Raquel, IT-professional, NLP Practitioner bij Vitality Solutions

"Een heel nuttige opleiding, waardoor ik mijn vaardigheden op zowel professioneel als privé-vlak gelijk kan doorontwikkelen. Ik ben vooral geïnteresseerd in taalgebruik, waarmee ik gedrag kan beïnvloeden. Daarom vond ik de onderdelen Milton taalpatronen en Herkaderen zeer interessant. Het aantal deelnemers is maximaal twaalf, daardoor krijgt iedereen veel persoonlijke aandacht en kan men ervaringen in een veilige omgeving delen. Het was een fantastische ervaring!"

Kevin Klijnsmit, corporate development manager, NLP Practitioner Vitality Solutions

"Een zeer positieve indruk, goede balans tussen praktijk en theorie. Ik kan de NLP opleiding bij Vitality Solutions aanbevelen, omdat ze effectief en goed georganiseerd is. Het was erg nuttig om het geleerde meteen te oefenen. De trainer is ervaren in NLP én in training geven."

Guy S., Ph.D onderzoeker MC Erasmus, NLP Practitioner Vitality Solutions

"Ik leerde Joan kennen tijdens een eendaagse NLP workshop. Vervolgens nam ik deel aan de NLP Practitioner opleiding. Niet alleen deed ik interessante, belangrijke informatie op. Ook de structuur van de opleiding, de kwaliteit van de oefeningen om de kennis in je op te nemen en met name de persoonlijke stijl en passie van de trainer maakten het tot een waardevolle ervaring. Ik kan Joans opleidingen van harte aanbevelen bij een ieder die zijn/haar leven zinvoller wil maken met de kennis die NLP biedt."

Deelnemer Vitality Solutions workshop, European Patent Office

"Een leuke dag met een goede afwisseling van theorie en oefeningen. Joan is een vriendelijk, toegankelijk persoon. Ze legt het lesmateriaal op duidelijke manier uit en weet de deelnemers op hun gemak te stellen. De locatie en faciliteiten zijn prettig. Als je nog niets afweet van NLP, dan is dit een goede manier om ermee kennis te maken."

Henk van der Veen, controller Schurter Electronics B.V., NLP Practitioner Vitality Solutions

"Ik volgde eerst een NLP Communicatie workshop en vervolgens de NLP Practitioner opleiding bij Joan. Ze is een zeer gemotiveerd, vastberaden en inspirerend persoon. Haar passie voor het leven is zichtbaar in haar enthousiaste en professionele manier van trainen en coachen. Haar intuïtieve vermogen en krachtige vraagstelling helpen je tot de kern van een probleem te komen. Ze helpt je je eigen oplossingen te vinden op een fijne en ondersteunende manier. Ik kan haar NLP opleidingen zeker aanbevelen!"

Pieter van Dam, procurement manager Engie, NLP Practitioner Vitality Solutions

"Joan is een goede spreker, trainer en coach. Haar manier van opleiden zorgde ervoor dat ik in korte tijd veel kon leren. Veel dank hiervoor Joan!"

ervaringen met persoonlijke coaching

"Werken met Joan heb ik als zeer inspirerend ervaren. Ze heeft me geholpen bij het maken van een aantal belangrijke beslissingen in zowel mijn persoonlijke als professionele leven. Als coach is zij fijn om mee te praten en ze heeft krachtige instrumenten gebruikt die ik nog steeds toepas. Ik heb van dichtbij gezien hoe Joan zich ontwikkelde van NLP practitioner tot een natuurlijke NLP Master, schrijver en ambitieus ondernemer. In mijn ogen is zij een ware NLP Master in hart&ziel en een mentor van wie ik veel kan leren."
Abdoellah Essaoui

In maart 2017 leerde ik Joan kennen. Ik rookte al meer dan tien jaar een pakje sigaretten per dag. Ik wilde graag stoppen, maar het lukte me gewoon niet. Ik voelde me slecht over mezelf. Joan is met enkele NLP-technieken zoals visualisatie met mij aan de slag gegaan en gelijk na de eerste sessie wist ik al dat het me dit keer ging lukken. Nu zes maanden later heb ik nog geen sigaret aangeraakt. Ik voel me veel beter, zowel mentaal als lichamelijk. NLP is heel krachtig en bij Joan voelde ik me gelijk op mijn gemak.
Adriá

Ik ben onder de indruk van Joan als coach. Haar persoonlijkheid en deskundigheid zijn indrukwekkend. De positieve energie die ze uitstraalt werkt aanstekelijk. Ze is no-nonsense, doelgericht en inspirerend. Ik zal Vitality Solutions en Joan als coach zeker aanbevelen binnen mijn netwerk.
Davey

Joan is een zeer ervaren coach, haar aanpak is doeltreffend. Haar energie, betrokkenheid en focus zijn gericht op het bereiken van het gewenste effect op het individu en op het resultaat dat we als cliënt beogen. Haar internationale achtergrond was voor mij een groot pluspunt gezien mijn eigen achtergrond en behoeften. Aangezien ik tevens haar cursussen heb bijgewoond, kan ik haar niet alleen als coach, maar ook als trainer aanbevelen.
Emilda

Tijdens mijn coachingstraject bij Joan heb ik veel nieuwe inzichten gekregen. Zonder oordeel luistert Joan naar je en we hebben samen een persoonlijk ontwikkelplan opgesteld. Ik heb praktische NLP technieken geleerd die ik in mijn dagelijkse leven toepas, waardoor ik weer focus op wat er voor mij écht toe doet. Het was een fijne leerervaring en ik kan Joan aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar positieve veranderingen in zijn/haar leven.
Carmen