NLP MASTER PRACTITIONER

De logische vervolgstap naar jouw Beste Versie!

nlp master PRACTITIONER

Licensed Master Practitioner of Neuro-Linguistic Programming®

Eerstvolgende opleiding start op 8 november 2024 en duurt 9 dagen.

VOOR WIE?

Ben je na het volgen van de NLP Practitioner nog nieuwsgieriger geworden naar wat je onbewust al goed doet of nog beter kunt? Meld je dan aan voor het vervolg, de NLP Master Practitioner en word een meester in NLP. Deze negendaagse opleiding is sowieso een verdieping van alle technieken die je in de NLP Practitioner hebt geleerd en jouw eigen ontwikkeling zal zich dieper voortzetten met nieuwe inzichten. Tijdens de Master opleiding leer je te model-leren, het leggen van de basis voor jouw eigen unieke vaardigheden. Je zult subtieler andere mensen kunnen ‘lezen’, je zult je linguïstische technieken nog meer verfijnen, je leert alles over het herkennen van interne strategieën én de essentiële hypnose-techniek zal jou worden bijgebracht.

WAT LEER JE?

Het beheersen van de Milton taalpatronen – Meta-programma’s: het leren herkennen van de denkstijlen van jezelf en anderen – vergroten van zintuiglijke waarneming en deze op nieuwe manieren leren inzetten – hypnotische inducties en toepassen van hypnose – optimaliseren van interne strategieën – effectief en krachtig gebruik van metaforen – overtuigen met behulp van de Sleight of Mouth patronen – elegant communiceren

HOE?

De lessen zijn interactief en dynamisch. Het geleerde wordt in de les meteen toegepast door middel van live demo’s en zelf ervaren. De groep bestaat uit maximaal acht deelnemers, waardoor er ruimte is voor veel persoonlijke aandacht, binnen een vertrouwde omgeving. Oefenen in de praktijk van het geleerde blijft uiteraard aan de orde, want dit is de beste manier om een Master in NLP te worden. Nog doeltreffender is het om zoveel mogelijk met je mede-cursisten in de tussenliggende periodes te oefenen. Verder ga je aan de slag met een modelleer-opdracht, die je aan het einde van de opleiding voor de groep presenteert. De opdracht bestaat uit het ‘model-leren’ door middel van een interview en een verslag schrijven, van iemand die onbewust bekwaam is in iets wat jij ook graag zou willen kunnen. Want het resultaat dat je hiermee behaalt is voor jou van groot belang. Je ontvangt feedback op jouw verslag en daarna ga je voor de groep een presentatie geven van jouw modellering. In deze opdracht komt alles wat je hebt geleerd samen. Het is geen test, daar doen we gelukkig niet aan want wat zou de standaard van goed of fout zijn? Als jij hiermee jouw doel bereikt dan werkt het en is het goed.

Het handboek voor de Master Practitioner opleiding van The Society of Neuro-Linguistic Programming™ ontvang je bij aanvang van de opleiding.

prijs?

€ 2.095,00 (excl. 21% btw)

10% korting van toepassing bij gelijktijdige inschrijving van een medecursist of meerdere cursisten (op één factuur).

Bij de opleiding zijn inbegrepen het internationale certificaat persoonlijk ondertekend door NLP co-creator Dr. Richard Bandler, het officiële handboek en lesmaterialen, lunch, koffie en thee. Je hebt al de Licensed Practitioner of Neuro-Linguistic Programming® opleiding bij Vitality Solutions gevolgd? Dan kun je deze vervolgopleiding tegen gereduceerd tarief volgen. Je kunt ook contact opnemen om een betaalplan te bespreken.

Veel werkgevers vergoeden de NLP opleiding voor hun werknemers in het kader van persoonlijke ontwikkeling of communicatieve vaardigheid. Het is de moeite waard om dit met je leidinggevende te bespreken. Verder zijn opleidingskosten in Nederland fiscaal aftrekbaar. informeer hiernaar bij je belastingconsulent of de Belastingdienst.

waar?

De opleiding vindt mogelijk plaats in onze ruime en comfortabele trainings- en coachingspraktijk, in een voormalig schoolgebouw in hartje Den Haag, gemakkelijk bereikbaar per fiets, auto en openbaar vervoer (dichtstbijzijnde halte Brouwersgracht). Gelegen in een rustige straat met om de hoek eetgelegenheden, winkels en supermarkten. Direct naast het gebouw is gratis parkeerruimte beschikbaar, indien je er op tijd bent. Betaald parkeren is mogelijk aan de straat of in nabijgelegen parkeergarages.

 

wanneer?

Informeer naar onze NLP Master Practitioner: info@vitality-solutions.nl, 06-11 448 990

De negendaagse Master Practitioner opleiding wordt gegeven in drie modules.

Lesdagen: module 1: 8, 9 en 10 november 2024, module 2: 6, 7 en 8 december 2024, module 3: 10, 11 en 12 januari 2025
Lestijden: 09.00-17.00u
Zaal open: 08.30u

Certificatie (aansluitend aan het presenteren van de modelleeropdracht): op de laatste dag van de opleiding
Taal: 
Nederlands