NLP PRACTITIONER

Ontdek jouw ongekende vermogens!

De officiële nlp PRACTITIONER

Licensed Practitioner of Neuro-Linguistic Programming®

Dompel jezelf onder in NLP in onze Zomeropleiding NLP Practitioner!

Achtdaagse gecertificeerde opleiding. Maximaal 14 deelnemers.

Trainer: Joan Hoexum, persoonlijk opgeleid door de beide grondleggers van NLP.

Opleidingsdagen: zondag 28 juli t/m zondag 4 augustus 2024

Terugkomdag en certificatie: zaterdag 7 september 2024

Tijdelijke Kortingsactie: Netto = Bruto! Je ontvangt 21% korting
omdat we 9 jaar bestaan!
Geldig t/m 21 juni 2024. Lees snel hieronder verder!

Voor meer informatie, mail ons: info@vitality-solutions.nl  Of neem telefonisch contact op: 06 – 11 448 990

Dan beantwoorden we rechtstreeks jouw vragen.

VOOR WIE?

De NLP Practitioner opleiding wordt al decennialang wereldwijd beschouwd als de meest effectieve en complete training in persoonlijke ontwikkeling. Ze is geschikt voor iedereen van 18 jaar en ouder, die op zoek is naar meer zelfkennis, zelfinzicht, zelfsturing en begrip voor hoe anderen denken. Of je nu van oude bagage af wilt, eleganter wilt kunnen communiceren, beter met emoties wilt kunnen omgaan, meer gemotiveerd wilt zijn, je zelfverzekerder wilt voelen en meer zelfvertrouwen wilt ervaren, in iets wilt uitblinken of anderen positief wilt beïnvloeden, in de NLP Practitioner opleiding leer je én oefen je met de praktische NLP-instrumenten, die je helpen je gewenste uitkomst te bepalen én te behalen. Practitioner betekent dat je in het dagelijkse leven NLP toepast, dat wil zeggen: observeren met een frisse blik, in plaats van interpreteren, bewuster communiceren en anders denken, waardoor je andere resultaten behaalt en voortdurend (bewust en steeds vaker onbewust) werkt aan je zelfontplooiing, mentale weerbaarheid, welzijn en flexibiliteit. Zo verbeter je de relatie niet alleen met jezelf, maar ook met de mensen om je heen. Je blik gaat naar vooruit, want daarvoor is het leven bedoeld, om vooruit te gaan, terwijl je de lessen uit het verleden omarmt met meer begrip voor jezelf. Wanneer jij een visie van jouw toekomst hebt, kun je je richting duiden in het leven. Dit draagt bij aan een gevoel van zingeving wat jou vaker geluksmomenten oplevert. Niet alleen jij gaat profiteren van deze opleiding. Ook jouw directe omgeving: parter, gezin, familie, vrienden, werkgever en collega’s. Verandering begint bij jezelf!

WAT LEER JE?

In de NLP Practitioner leer je de vooronderstellingen van NLP en wat die kunnen betekenen, bijvoorbeeld 'de kaart is niet het gebied' en 'achter ieder gedrag schuilt een positieve intentie' – verscherpen van je zintuiglijke waarneming – bewustzijn en gebruik maken van fysiologie – het kalibreren van non-verbale communicatie (stem, fysiologie, oogbewegingen) – hoe je Rapport (verbinding) met anderen maakt – (sub)modaliteiten – Swish-techniek – het overwinnen van angsten en fobieën – grotere impact door taalgebruik – hoe taalgebruik denkwijzen en gevoel beïnvloedt – het herkennen van Meta Model taal – introductie van Milton taalpatronen – interne weergavesystemen en hoe ze werken – werken met tijd en tijdlijnen – jezelf en anderen motiveren – herkennen van je interne strategieën en deze efficiënter maken – her-kaderen – je gewenste toekomst creëren.

HOE?

De NLP Practitioner opleiding is interactief en dynamisch. Het geleerde wordt in de les meteen geoefend door middel van live demo’s, persoonlijk ervaren én toepassen. Wat je leert wordt daardoor tegelijkertijd geïnternaliseerd. Dit is een effectieve manier van leren. De groepsgrootte is vier tot maximaal twaalf personen. Wij vinden het belangrijk dat er ruim persoonlijke aandacht kan zijn binnen een vertrouwde en veilige omgeving. De oefeningen doe je samen met de andere deelnemers. Zo leer je niet alleen hoe de NLP-technieken werken, er wordt je ook een spiegel voorgehouden waardoor je nieuwe inzichten zult opdoen. Het meteen toepassen van het geleerde in het dagelijkse leven moedigen we sterk aan. Daarmee bereik je eerder jouw gewenste uitkomsten. Ook ontvang je een aantal individuele opdrachten waarover je feedback ontvangt. Het 110 pagina’s tellende Nederlandstalige handboek van de Society of Neuro-Linguistic Programming is bij de opleiding inbegrepen. Voorbereiding is niet nodig, het is zelfs beter om ‘blanco’ en met een nieuwsgierige houding in de training te stappen. Voordat we je inschrijving definitief maken, bespreken we tijdens een persoonlijke intake (live of online) je leerdoelen en gewenste uitkomsten. We informeren je over het praktische verloop van de opleiding en beantwoorden al jouw vragen.

De opleiding wordt gegeven op Hbo-niveau. Lestijden Zomer Practitioner: van 08.30 tot circa 17.30 uur. Tussen de middag pauzeren we een uur.

Meer weten? Mail gerust: info@vitality-solutions.nl of bel: 06-11 448 990

JOUW INVESTERING?

Reguliere nettoprijs: € 1.995,00 per persoon (incl. 21%btw: € 2.413,95) 10% korting van toepassing bij gelijktijdige inschrijving van een medecursist of meerdere cursisten (op één factuur).

VITALITY SOLUTIONS BESTAAT 9 JAAR!
Dit vieren we met een tijdelijke kortingsactie: 
NETTO = BRUTO
Je betaalt de netto prijs van € 1.995,00! (21% btw is hier al bij inbegrepen)
Jouw besparing: ruim € 400,00!
De actie is geldig bij inschrijving en betaling vóór 22 juni 2024

dus wees er snel bij!

Groepsgrootte: minimaal 4 en maximaal 14 personen. Wacht dus niet te lang met het reserveren van jouw plek!
Mail: joan@vitality-solutions.nl of bel: 06-11 448 990

Inbegrepen zijn het internationale certificaat van Licensed Practitioner of Neuro-Linguistic Programming®, persoonlijk ondertekend door NLP-uitvinder en mede-grondlegger Dr. Richard Bandler, het officiële handboek en overig lesmateriaal, koffie en thee. Neem contact op voor een gereduceerd tarief als je aansluitend de Licensed Master Practitioner of Neuro-Linguistic Programming® opleiding bij Vitality Solutions wilt volgen. Of vraag naar de pakketprijs als je nu al weet dat je NLP Coach® wilt worden. Je kunt ook contact opnemen om een betaalplan te bespreken (betaling in twee of drie termijnen).

BONUS: Je krijgt bij inschrijving toegang tot het exclusieve interview dat we hadden met de mede-grondlegger van NLP, Richard Bandler! Een video met Nederlandse ondertiteling, waarin Dr. Bandler vertelt over het ontstaan van NLP, de beginperiode en verdere ontwikkeling. Ook beantwoordt hij vragen van het publiek. Na het bekijken van de video heb jij al een helder beeld van waarvoor NLP bedoeld is. Dit vormt een goede basis voor het starten van jouw NLP Practitioner opleiding.

Meer en meer werkgevers bekostigen de NLP-opleiding voor hun werknemers in het kader van persoonlijke ontwikkeling, versterken van communicatieve vaardigheden, vergroten van zelfvertrouwen, overtuigingskracht en persoonlijk leiderschap. Het is daarom de moeite waard om dit met je leidinggevende of HR-collega te bespreken. Bel vrijblijvend voor meer informatie of stuur je contactgegevens naar: info@vitality-solutions.nl We nemen dan contact met je op.

waar?

De opleiding vindt plaats in onze ruime en comfortabele trainingzaal, in een voormalig schoolgebouw in hartje Den Haag, aan de Korte Lombardstraat 6, 2512 VR Den Haag. Gemakkelijk bereikbaar per fiets, auto en openbaar vervoer (halte Brouwersgracht). Lopend vanaf Den Haag CS of HS circa 15 minuten. Gelegen aan een rustige straat met om de hoek eetgelegenheden, winkels en supermarkten. Direct naast het gebouw is gratis parkeerruimte beschikbaar, indien je er op tijd bent. Betaald parkeren is verder mogelijk aan de straat of in nabijgelegen parkeergarages. 

 

WAAROM VITALITY SOLUTIONS?

Sinds de oprichting van Vitality Solutions in 2015 heb ik meer dan veertig gecertificeerde NLP opleidingen gegeven aan honderden cursisten. Integriteit, vertrouwelijkheid en het bieden van een veilige leeromgeving zijn voorwaarden voor een fijne en optimale leerervaring van onze deelnemers. Zij staan centraal en hen te kunnen begeleiden op  hun pad van persoonlijke groei is wat mij het meeste motiveert.

Mijn NLP kennis en vaardigheden heb ik opgedaan bij de bron zélf: de twee grondleggers van NLP Richard Bandler en John Grinder. Dit is uniek. Je kunt daarom rekenen op pure, diepgaande, no-nonsense NLP. Regelmatig assisteer ik bij de NLP seminars van Richard Bandler.
Naast de officiële NLP opleidingen verzorg ik NLP workshops en trainingen op maat bij opdrachtgevers als ministeries, gemeenten, internationale organisaties en bedrijven.

Dit zeggen anderen over mijn NLP-opleidingen:

Jessica Postema, recruiter consultant, NLP Practitioner:

De opleiding van Joan was voor mij life-changing. Ik pas NLP dagelijks toe, waardoor mijn communicatieve vaardigheden en relaties zijn verbeterd. Ik gun deze NLP Practitioner aan ieder mens die ook graag de beste versie van zichzelf wil zijn! Dank je wel Joan!

Filiz Tozak, HR-adviseur ministerie van Defensie, NLP Master Practitioner:

“Ik heb Joan ervaren als een inspirerende trainer, die helder en duidelijk de stof weet over te brengen aan de deelnemers. Haar aanpak is afwisselend en biedt een gebalanceerde variatie aan theorie en praktische oefeningen. Wat de VAKOG (red.: zintuiglijke waarneming en specifiek woordgebruik) betreft, past ze dit zelf volledig toe tijdens de opleiding. Hiermee bereikt ze een groter leereffect bij de deelnemer. Ze heeft volop aandacht voor eenieder. Kortom: ik krijg enorm veel energie van haar trainingen en nieuwe inzichten blijven komen.”

LEES HIER MEER ERVARINGEN VAN ONZE DEELNEMERS