Keope

Voor mentaal en fysiek welzijn.

KEOPE is een apparaat dat door wetenschap tot stand is gekomen om in voortdurende evolutie psychologisch en fysiek welzijn te bevorderen.

Het is een innovatieve, ergonomische structuur voor het welzijn van de mens. Door een stressvrije omgeving te creëren met behulp van mechanische modulatie en ritmische natuurgeluiden, raken lichaam en geest ontspannen. De modulatie activeert lichaamsreceptoren die de dragers zijn van een intelligent signaal dat via het centrale zenuwsysteem de hersenen bereikt.

Dit resulteert in een systemisch respons vanuit de hersenen via het centrale zenuwstelsel, waardoor moeiteloos en in korte tijd op natuurlijke wijze een nieuwe vorm van lichamelijk en geestelijk welzijn wordt ervaren.

Het eerste effect van deze innovatieve behandeling is het herstel van een correcte lichaamshouding binnen enkele minuten. De verschillende programma’s brengen specifieke fysiologische structuren weer in balans en versterken ze, terwijl een gevoel van welzijn wordt hersteld doordat circulaire gedachten (het denken in cirkels, piekeren, zich zorgen maken) verdwijnen. Het is niet vreemd om na een sessie te ervaren dat een dergelijk denkpatroon is doorbroken.

KEOPE is niet-invasief voor het lichaam en is geschikt voor alle leeftijden. Het biedt een heilzame therapie bij mobiliteitsproblemen en houdingsproblemen. Het helpt sporters en mensen met een actieve leefstijl om hun prestaties te verbeteren en sneller te herstellen van inspanningen of blessures. Als veel stress wordt ervaren, werkt KEOPE preventief waarmee mogelijk burn-out en andere gezondheidsproblemen worden vermeden. KEOPE draagt bij aan een verbeterde levenskwaliteit.

De voordelen van KEOPE zijn voelbaar vanaf de eerste sessie, die gemiddeld dertien minuten duurt.

Remodelleren van de houding

Repolariseren van de spieren

Verhoogde tonus van de zwaartekracht spieren, wat resulteert in een beter evenwicht

Toename van creativiteit

Cool-down en herstel na sportprestatie

Reset van incorrecte lichaamshouding

Verminderde gewrichtspijn

Verbeterde slaap door de effecten op het endocriene stelsel

Psychisch-fysieke ontspanning

Versterken van de spieren

Elimineren van stress

Verbetering van sportprestaties

Spierontspanning

Verminderde rugpijn

Verbeterde lymfatische, veneuze en arteriële circulatie

KEOPE is de enige ergonomische structuur met proprioceptieve resonantie met internationale patenten.

KEOPE zetten wij in bij slaapproblemen, voorkomen van burn-out, re-integratie na burn-out, verminderen van stress, herstel na sport, blessure of operatie. Ook tijdens coaching trajecten waarbij angst, onzekerheid, twijfel of paniekaanvallen spelen, maken wij gebruik van KEOPE. Hierdoor treedt sneller verbetering op.

Vraag naar onze brochure of maak een afspraak om zelf te komen ervaren.

U kunt ons via email bereiken op info@vitality-solutions.nl en telefonisch op 06-11 448 990.

Ervaringen van gebruikers:

Daniëlle:
“Al meteen na de eerste sessie was mijn rugpijn verdwenen!”

Peter:
“Ik voelde na de eerste twee sessies een diepe ontspanning in mijn lichaam. Mijn biofeedback horloge gaf aan dat ik veel lager in de stress zat. Mijn hart- en ademhalingsritme waren lager. Ik weet nu weer wat ik vaker wil ervaren.”

Elena:
“Al een tijdje sliep ik slecht. Ik werd vaak wakker en had moeite om opnieuw in slaap te komen. Sinds ik wekelijks twee keope-sessies neem, slaap ik de hele nacht door.’